[216] В пляжному футболі ліцензовано стадіони!

19.05.2009 | Консалтінг та менеджмент, Культурні події, шоу-бізнес, Будівництво та будівельні матеріали, Україна

 Асоціація пляжного футболу України (АПФУ) видала Підприємству Об'єднання Громадян "Селігма Менеджмент Груп Україна" (СМГ) першу в Україні ліцензію на проектування, виготовлення та монтаж багатофункціональних арен для проведення офіційних змагань з пляжного футболу.

Отримання зазначеного документу – результат розробок СМГ вже втілених у життя. Саме СМГ розробило красень стадіон для пляжних видів спорту місткістю 2500 чоловік, який АПФУ використовувало для проведення Чемпіонату України з пляжного футболу в 2007 та 2008 роках. Особливістю стадіону е те що він встановлюється на будь-якій площині і вже через три доби, з початку будівництва, повністю готовий до проведення змагань найвищого рівня.

Про рівень проведення змагань розказують світові зірки пляжного футболу, які приймали участь в Чемпіонаті з пляжного футболу у 2008 році в якості легіонерів команди "Нова Єра" – гравці національної збірної Бразилії Велінгтон та Жуніньо: "Такого фантастичного стадіону ми ще не бачили. Ніде в світі немає таких комфортних і мобільних арен. Ми навіть не очікували побачити такий рівень Чемпіонату – він дуже сильний" з таким захопленням розказують бразильці про Чемпіонат України з пляжного футболу 2008 року.
Повністю розділяє їх думку і президент Асоціації пляжного футболу Бразилії-Пауло Фернандес, що відвідував Суперфінал в Одесі в 2008 році, і був вражений "теплотою і карнавалом який створює пляжний футбол при дуже високому рівні проведення змагань."

СМГ забезпечує організацію змагань що відповідають європейським та світовим стандартам, які підвищують національний рівень проведення змагань, гри, комфорту учасників та вболівальників.
 
Ліцензування забезпечує гарантію відповідності формату стадіонів і проведення змагань, вже взятим високим стандартам, та стабільний і якісний розвиток не тільки в пляжному футболі, а й в будь-якому виді спорту. 
 
Коментувати
Facebook ::

СМГ

СМГ
Направления деятельности: - консалтинг и маркетинг спорта - спортивный инжиниринг и строительство

Контактна особа: Сергей Ковалевец
Телефон: 8 (044) 246-91-46
E-mail: serg@smg-ukraine.com
Сайт:

До компанії



Найновіші релізи