У 2007 році вироблено понад 27,3 тис. тонн продукції на суму 327,8 млн. грн. Чистий прибуток підприємства за минулий рік склав 15,8 млн. грн.
Інвестиції у виробництво становили понад 39,2 млн. грн. Сплачено податків на суму 73,61 млн. грн. (на 58,3 % більше ніж у 2006 р.), у тому числі: ПДВ – 65,55 млн. грн., податку з прибутку – 8,59 млн. грн. На зборах, зокрема, було розглянуто кадрові питання. Головою Правління ЗАТ«Світоч» обрано Едварда Сміта, членом Ради ЗАТ «Світоч» – генерального технічного директора Nestlé в Україні та Молдові Фреда Ейхерна.
У 2007 р. на підприємстві було розпочато виробництво 79 нових та оновлених продуктів. Серед них – цукерки «Нестле Голд Праліне», оновлена «Палітра асорті», печиво «Марія+» з висівками, крекер «Світоч» з томатом та базиліком, вафлі «Lion» з карамеллю, рисовими пластівцями та арахісом, вересневі подарунки «Портфель» та «Олівець», оновлені 13 видів шоколадних плиток «Світоч» тощо.
У 2007 р. частка «Світоча» на українському ринку шоколадних плиток склала 17 %, упакованих шоколадних виробів – 8,4 %, батончиків – 28,2 %, солодкого печива – 13 %. Мажоритарний акціонер ЗАТ «Світоч» компанія Nestle S.A. (96,96 % акцій) реалізує на підприємстві політику довгострокового розвитку, спрямовану на досягнення світового рівня якості Nestlé. Більша частина прибутку реінвестується в модернізацію та реконструкцію виробництва, оптимізацію виробничого циклу та придбання нового обладнання. Серед ключових виробничих проектів, що були реалізовані у минулому році – введення в дію виробничих потужностей з виготовлення сухих приправ, збільшення потужностей з виготовлення шоколадних мас, модернізація лінії з виготовлення шоколадних плиток, встановлення машин для пакування продукції термоплівкою, модернізація систем охолодження та підготовки гарячої води, реконструкція виробничих приміщень, заміна електричних панелей тощо.
За подальшою інформацією прохання звертатися до Геннадія Радченка, директора з корпоративних питань Nestlé в Україні та Молдові
Тел. (044) 490 8000, (044) 490 8059 Ел. пошта: [email protected]