Категорії




[201] ПАТ "Хорольський МКК ДП" визнаний "ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 2013 "!

18.12.2013 | АПК і харчова промисловість, Україна

Національний Бізнес-Рейтинг визнав ПАТ "Хорольський МКК ДП" ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ у виробництві дитячого харчування та дієтичних харчових продуктів за результатами загальнодержавного статистичного ранжирування фінансово-господарської діяльності в 2013 році.

 

Національний Бізнес-Рейтинг - комплексна рейтингова програма, яка визначає лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики, грунтуючись на показниках чистого прибутку, платоспроможності, ефективності використання ресурсів, соціальних внесків та оплати праці, а також інвестиційної привабливості.

Щорічне незалежне оцінювання проводилося з наукової методології аналітичного агентства "Статінформконсалтинг" і редакції статистичного міжнародного каталогу "Торгово-промислова Україна".

Ця перемога - ще один крок вперед до зростання і досконалості підприємства.

Коментувати
Facebook ::

ТОВ "Хорольський завод дитячих продуктів харчування"

ТОВ
ТОВ "Хорольський завод дитячих продуктів харчування" - єдиний виробник дитячого і спеціального харчування на території України. Компанія здійснює ретельний контроль якості своєї продукції на кожному етапі виробництва і відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009. Реалізація продукції тільки оптом і через дистрибюторську та торгівельні мережі! Директор - Сучко Олександр Валерійович Продукція заводу: - сухі молочні суміші: Малютка premium (вівсяним борошном (толокном), з гречаним борошном та з рисовим борошном, «Малиш» (з вівсяним борошном (толокном), «Малиш» з гречаним борошном та з рисовим борошном); суміші «Малютка» (без цукру та з цукром); каші «Малышка» (молочна гречана, молочна гречано-рисова, молочна кукурудзяна, молочна рисова та молочна суміш рису, вівса, гречки,кукурудзи); - дитяча вода "Малиш"; - інша молочна продукцiя(Молоко сухе незбиране з вітаміном С, Вершкове масло ТМ “Малиш” і Вершкове масло ТМ “Хорол”. Додаткова інформація про підприємство на веб-сайті http://malysh.ua.

Контактна особа: Анна
Телефон: (05362)31172, 0800301414
E-mail: [email protected]
Сайт:

До компанії



Найновіші релізи